BMW furat din Marea Britanie, descoperit pe străzile din Iași. Șoferul spune că nu știe nimic

0
128

Un autoturism marca BMW care figura ca fiind furat din Marea Britanie a fost descoperit la Iași. Echipele din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au oprit autoturismul în trafic, pe raza municipiului Iași. Este vorba despre un BMW 520D, care era condus de ieșeanul C.A., în vârstă de 41 de ani.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autoritățile din Marea Britanie în data de 02.08.2019”, spun reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Bărbatul aflat la volan ar fi spus oamenilor legii că a cumpărat mașina în luna aprilie a acestui an de la o persoană ale cărei date nu și le amintește. Acesta a mai spus că nu știa despre problemele juridice ale autoturismului.

„În cauză, mașina în valoare de 56.400 de lei a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, au mai precizat reprezentanții ITPF Iași.

Circula cu un autoturism căutat de autoritățile din UK, un român s-a ales cu dosar penal