Fosta soţie a lui Borcea are probleme cu legea! Ce a făcut Alina Vidican de i-a supărat pe poliţişti?

0
270

S-a iubit cu Cristi Borcea, alături de care are un băieţel şi o fetiţă, după care a fost părăsită de omul de afaceri pentru Valentina Pelinel. După ce au divorţat, Alina Vidican s-a mutat în SUA, iar presa tabloidă notează că fosta soţie a lui Cristi Borcea ar avea acolo probleme cu legea.

Pasionată de maşini scumpe şi puternice, Alina Vidican ar conduce un Ferrari, iar asta le dă bătăi de cap poliţiştilor. Potrivit celor de la WOWbiz, femeia ar fi adunat din amenzi, până acum, aproape o mie de dolari, doar ultimele două amenzi fiind de 280, respectiv 160 de dolari.

Din păcate pentru Alina Vidican, ea s-ar putea alege şi cu dosar penal, ceea ce i-ar îngreuna procesul de obţinere a cetăţeniei americane. Pentru a le demonstra oamenilor legii că regretă cele întâmplate, fosta soţie a lui Cristi Borcea şi-a plătit imediat amenzile pe care le-a primit, însă nu tot nu a scăpat de procese.

Sursa citată notează că Alina Vidican va ajunge în faţa magistraţilor, acolo unde va trebui să se apere, pentru a scăpa de dosarul penal.