Cristina Şişcanu, totul despre operaţiile estetice suferite: ”Nu sunt disperată!”

0
140

Cristina Şişcanu nu a apelat la niciun medic estetician până la 35 de ani. Soţia lui Mădălin Ionescu explică pe un cont de socializare de ce a ales să nu apeleze la un artificiu de imagine.

„Mai e puţin şi fac 35 de ani… nu am părul vopsit, nu am sprâncenele tatuate, nu am nicio intervenţie chirurgicală estetică , nici nu mi-am făcut injectări sau alte minuni în faţă. Habar nu am dacă arăt ok pentru vârstă mea sau nu, dar ştiu că nu sufăr … nu sunt disperată şi asta pentru că pe primul loc au fost alte lucruri.

 

Decât să fiu o babă cu pielea întinsă şi cu pătrăţele (şi pentru acestea trebuie să petrec ore în şir la saloane şi la sălile de sport), prefer să fiu o babă rezonabilă, (iar acum, cât sunt tanăra, să dedic mare parte a timpului pentru a construi), cu copii şi realizări, astfel încât la bătrâneţe să stau prin saloane şi prin sălile de sport.

A nu se înţelege greşit: nu îmi plac femeile neîngrijite şi delăsătoare! Dar nu apreciez nici obsedatele (de felul în care arată în detrimentul altor aspecte). Şi îmi place naturalul… atât cât te ţine! Iar dacă recurgi la ajustări… nici să nu se observe! Eu mă pregătesc… că după 35, voi avea nevoie! ?”, a scris jurnalista pe un cont de socializare.