Cum arată Marina Dina la doi ani de când a devenit mămică de gemeni FOTO

0
309

De când s-a retras din televiziune, fosta asistentă a lui Mihai Morar apare tot mai rar la evenimente mondene. Iat-o cum arată acum, de când e mămică.

Marina Dina s-a dedicat complet familiei, de când s-a retras din televiziune. Gemenii săi, Zian şi Aria, au devenit prioritatea numărul unu în viaţa ei, poate şi pentru că naşterea a fost una cu probleme. Practic, în ianuarie 2017, băieţelul s-a născut perfect sănătos, însă fetiţa nu cântărea nici măcar 2 kilograme, motiv pentru care Marina Dina a trebuit să rămână internată trei săptămâni în spital, pentru ca micuţa ei să poată fi supravegheată de medici.

Acum, la doi ani şi jumătate de la acel moment, copiii sunt bine amândoi, frumoşi şi jucăuşi. Iar celebra lor mamă a lăsat deoparte mondenităţile pentru a le fi aproape.

Aşa că nu mică ne-a fost mirarea s-o vedem ieri, la Chefs Experience, la lansarea unor produse fitocosmetice, Phyt’s Organic, ca invitată a ambasadoarei acestui brand francez, Geanina Ilieş.

La fel de suplă cum o ştiam, dar cu licărirea matură pe care ţi-o dă maternitatea, Marina Dina a afişat un look elegant, purtând o rochie lungă tip cămaşă cu cizme roşii din piele.

De altfel, stilul său vestimentar a evoluat în ultimii ani, ea având la un moment dat şi un business în domeniu, Marina Dina Design. În schimb, silueta ei fascinează şi acum, fosta asistentă TV continuând să facă sport şi yoga pentru menţinere şi tonifiere.

Marina Dina are acum o viaţă de familie care o face fericită, dar nu acesta a fost iniţial motivul pentru care, în 2010, a renunţat la televiziune. Blonda a plecat atunci în Italia, la Milano, pentru a studia Managementul Modei şi al Bunurilor de Lux. Conform declaraţiilor făcute acum câţiva ani la emisiunea lui Cătălin Măruţă, aceasta a avut apoi ocazia de a face internship pentru o companie mare de bijuterii, dar a decis să revină în România, neputându-şi permite un job neplătit în Italia.