Inedit. Simona Halep, intervievată de instagrammeri

0
137

Simona Halep, cel mai iubit și admirat român al momentului, a acordat interviuri creatorilor de conținut, pe care aceștia le-au relatat în direct, prin InstaStories.

Premiera a avut loc în ziua în care câștigătoarea de la Wimbledon a adus trofeul acasă, în orașul natal, și l-a prezentat constănțenilor, în cadrul unui eveniment cu peste 10.000 de oameni.

Conferința a fost realizată în mișcare, pe platforma autobuzului supraetajat care a dus-o pe Halep de la Sala Sporturilor în Piața Ovidiu, la întâlnirea cu miile de turiști și constănțeni.

Relaxată și cu zâmbetul pe buze, Simona Halep a povestit cât timp petrece pe Instagram, ce ar relata într-un vlog dacă nu ar juca tenis, cum arată vacanța ideală pentru ea sau unde și-ar face nunta atunci când acest moment va veni.

Ceremonia în cadrul căreia Simona Halep a prezentat constănțenilor trofeul obținut la Wimbledon a fost organizată de Primăria Constanța. Jucătoarea care a început tenisul în orașul natal nu a uitat că aici a făcut primii paşi în sportul care i-a adus atâtea bucurii și le-a mulțumit miilor de oameni care au ieșit în mijlocul orașului pentru a o întâmpina.