Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, prima apariţie la un eveniment monden alături de fetiţa lor abia născută

0
163

Hotel Caro din Bucureşti a fost, miercuri seară, gazda celui mai mare eveniment dedicat copiilor de vedetă: OK! Vip Kids Picnic.

Printre vedetele care au luat parte la petrecere s-au aflat şi Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, care au devenit părinţi pentru a doua oară la începutul acestui an. Dacă publicul larg este deja obişnuit să o vadă pe micuţa Iris, pentru că multe fotografii cu ea au fost postate pe reţelele de socializare, cei doi părinţi nu o scoseseră încă pe micuţă la niciun eveniment monden.

Astfel, Iris a făcut cunoştinţă cu lumea mondenă a Capitalei datorită petrecerii OK! Vip Kids Picnic, un eveniment de-a dreptul deosebit.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

OK! Vip Kids Picnic a fost organizată într-un decor de poveste, amenajat pe pajiştea de la Hotel Caro din Bucureşti, şi a avut parte de numeroase momente interesante. De la ateliere de pictură realizate de echipa de la Petreceri Fantastice şi activităţi organizare de Opera Comică pentru copii şi până la momente de magie cu Magicianul Augustin şi atracţia serii, open space for creativity by Opel Grandland X, unde copiii, îndemnaţi de Fetiţa Zurli de la Gaşca Zurli, au avut ocazia să deseneze cu carioci acest nou model. Invitatul special al evenimentului, Răzvan Fodor, a fost spiriduş pentru o zi, aducându-l la petrecere cu un Opel Grandland X pe câştigătorul concursului organizat de site-ul nostru.

Seara s-a încheiat cu o tombolă cu premii surpriză de la sponsorii noştri: NEXT, Klorane, Avene, un aer condiţionat de ultimă generaţie de la Skyworth şi marele premiu, o săptămână la volanul Opelului Grandland X desenat de copii chiar în cadrul evenimentului.

Mulţumim sponsorilor noştri: OpelNEXTSanadorKlorane BebeEau Thermale AveneAqua CarpaticaClineo şi partenerilor: Hotel Caro, pentru locatie, EVENTlicious, pentru decoruri, Tort DesignPetreceri FantasticeOpera ComicaAlkaliane.ro.