Dan Negru reacţionează după ce s-a spus că ar câştiga 135.000 de euro pe sezon: „M-am văzut pe locul doi, după Esca“

0
181

Zilele trecute, în mediul online au apărut din nou mai multe articole de presă în care se vorbea despre salariile vedetelor din România, topul fiind condus de Andreea Esca şi Dan Negru.

Despre ştirista de la Pro TV se spune că ar avea un salariu lunar de 40.000 de euro, în timp ce Dan Negru ar câştiga 135.000 de euro pe sezon la Antena 1. Astfel, salariul Andreei Esca ar fi de aproximativ 500.000 de euro pe an, în timp ce prezentatorul revelioanelor ar încasa aproape 300.000 de euro pe an, pentru că, de obicei, are emisiuni cu două sezoane pe an.

Văzând articolul de pe playtech.ro şi postând pe Facebook un printscreen cu titlul, Dan Negru s-a văzut nevoit să infirme cele apărute în presă.

„A apărut un alt clasament al salariilor în televiziune şi m-am văzut pe locul doi, după Esca. Nu iau 135.000 de euro pe sezon, după cum sunt sigur că nici Esca nu ia milionu’ pe an pe “fluturaş”. Dar dacă e atâta interes, înseamnă că o să fie cool ziua în care o să-mi arăt “fluturaşul” de Revelione“, a scris Dan Negru pe Facebook.