Anunţul momentului în România. Tragerea la sorți pentru EURO 2020 va fi găzduită de București. News alert

0
222

Francezul Christian Karembeu, ambasador al Eruo 2020, a anunțat, vineri, că tragerea la sorți pentru turneul final va avea loc la București.

Christian Karemebeu, ambasador al Eruo 2020, este prezent la București, și prezintă trofeul acordat campioanei europene. Fostul internațional francez a anunțat că tragerea la sorți pentru turneul final, programată la data de 30 noiembrie, va avea loc la București.

„Mă bucur să revin la București. Mă bucur să văd chipuri pe care le-am văzut pe teren, în birouri, dar și la Jocurile Olimpice. Mă bucur să fiu pe un stadion așa frumos. România merită să fie parte din echipa care organizează Euro 2020. România a dat o mulțime de talente care joacă la cluburi mari și care au adus multă bucurie poporului român. Sunt aici ca să prezint trofeul și să anunț că pe acest stadion se vor juca 4 meciuri. Sunt aici ca să văd aduc o veste foarte bună, pe care vă rog să o rețineți. Pe 30 noiembrie 2019 București va organiza evenimentul de tragere la soți EURO 2020. Vă felicit încă de pe acum și vă doresc mult succes”, a spus Karembeu.