Connect with us

DIVERTISMENT

DAN NEGRU RUPE TĂCEREA! I s-a PREZIS că NU VA REUȘI. Acum, după ce a BĂTUT ProTV de Revelion, SPUNE ADEVĂRUL despre RELAȚIA cu SOȚIA sa

Published

on

Dan Negru etse extrem de discret în ceea ce priveşte detalii despre familia sa. Prezentatorul tv îşi ţine familia departe de ochii presei.

Dan Negru este căsătorit cu Codruţa şi împreună au doi copii. El a vorbit în premieră despre familia sa.

„Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă. Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden”, a declarat Dan Negru pentru viva.ro.

„Bogdan, băiatul meu, mă bate la debit verbal. Nu Dara, care e fetiță, cât Bogdan. El văd că mă moștenește în această privință. Nu există o rețetă a căsniciei, ci doar o continuitate a tradiției. Mama și tata au fost căsătoriți 45 de ani, până când tata s-a prăpădit.

Socrii mei sunt căsătoriți tot de vreo 40 de ani. Toți cei din familia mea au tradiția aceleiași familii. Poate de aici secretul. O fi genetic”, a spus Dan Negru.

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending