Udrea dă din casă! Dezvăluiri șocante despre Alina Bica

0
1432

Fostul ministru, Elena Udrea, a făcut dezvăluiri incendiare despre momentul arestării sale în Costa Rica dar și despre perioada petrecută în detenție. Elena Udrea şi Alina Bica au fost eliberate din arestul din Costa Rica după ce autorităţile române au renunţat la cererea de extrădare.

Elena Udrea a povestit despre momentul arestării sale şi a Alinei Bica în Costa Rica, precizând că fostul procuror-şef DIICOT a fost luat de pe stradă şi i s-a pus pistolul la cap, în condiţiile în care ele anunţaseră unde sunt. „Gândiţi-vă că eram pe stradă cu copilul meu, la prima ieşire cu un copil de 13 zile. Ne întorceam acasă pentru că trebuia să mănânce. M-au luat de pe stradă şi nu i-a interesat. E foarte greu cu drepturile omului oriunde în lume. Alina Bica a fost luată de pe stradă, i s-a pus pistolul la cap, în condiţiile în care noi anunţaserăm unde suntem, aveau telefoanele noastre, ale avocaţilor, nu ne-am ascuns, nu am fugit. Eu pot să trec peste foarte multe lucruri şi probabil că Dumnezeu mi-a dat putere să rezist la multe încercări, dar faptul că am fost luată de lângă copilul meu de 13 zile şi timp de trei zile nu a interesat pe nimeni că un copil creşte fără mamă şi e nevoit să se hrănească altfel decât la sânul mamei, pentru mine a fost o încercare care mă pune pe gânduri”, a declarat Elena Udrea, la Antena 3.

Elena Udrea susţine că perioada petrecută în arestul din Costa Rica a fost mai grea decât cea din România, menţionând că punctele sale de sprijin au fost familia şi Alina Bica. “Cel mai greu de suportat era că nu eram cu copilul meu. Că eram cu Alina a facut mai uşoară perioada aceasta, departe de ţară. A fost mult mai greu decât ce s-a întâmplat în 2015 în arestul din România, dar Dumnezeu a făcut o minune. Nu ştiu ce aş fi făcut fără mama, fără Adrian. Copilul e bine. Presupun că mama a suferit la fel de mult ca în 2015, acum mă gândesc că poate şi-a umplut timpul cu Eva. Mi-am văzut copilul de 5-6 ori. Am dormit cu ea (n.r. cu Alina Bica) două luni, în pat. E bine, cât poate fi o persoană în situaţia dată. Să o întrebaţi pe o ea cum se poate simţi o persoană hăituită din ţara ei. Zilele acestea o să mă gândesc doar la familia mea şi încerc să mă bucur de familia mea, mă bucur foarte mult că îmi voi petrece ziua cu copilul meu, familia mea. Cel mai important e că suntem împreună. Fata mea e cetăţean costarican. Mi-aş fi dorit foarte mult să crească în România”, a declarat Elena Udrea, la Antena 3.