Connect with us

Caleidoscop

UPDATED: Evenimentele toamnei în Londra

Published

on

Evenimente de la care nu ai voie să lipsești!

Comunitatea românească din Londra este din ce în ce mai conturată și mai închegată. Dovadă stau și numărul, tot mai mare, de evenimente dedicate românilor, fie ele culturale, de caritate sau de relaxare.

Am cules câteva evenimente ce vor avea loc în octombrie și noiembrie. Dacă ai cunoștință și de alte evenimente te rugăm să ne scrii: info@ziarulromanesc.net.

Show cu Dragoş Moştenescu la Leicester Square Theatre

Cu peste 20 de ani de experiență TV și peste 700 de episoade de sitcom și teatru de comedie ca scriitor, actor şi producător, Dragoş Moştenescu este deja un profesionist și o icoană pe piața românească de divertisment. S-a mutat la Londra (articol aici) pentru a-și împărtăși talentele și abilitățile, spre distracția și încântarea comunităţii de români de aici. “All abord” este un spectacol de comedie muzicală care duce stand up-ul la nivelul următor. O combinație de glume, cântece amuzante şi pian live, povești de viață turnate într-o poveste de comedie, servită la cald cu bucurie.

Italian, catolic și ipohondru, precum și câștigătorul concursului ” You Think You’re Funny” la Edinburgh 2015, Luca se alătură show-ului pentru un adaos de sare și piper spectacolului, dar şi multă energie.

 

All abord un spectacol pentru toate națiile

De asemenea, prezent va fi şi Radu Isac, care a început comedia în 2006 în București și a fost cunoscut ca comediantul comediant al României. În 2015, s-a mutat la Londra pentru a fi cunoscut ca un comediant open mic. După aproximativ doi ani, zece finale de competiție și trei apariții BBC, Radu este mândru să se numească cel mai sărac comic profesionist din Regatul Unit.

Spectacolul va avea loc pe 3 noiembrie, de la 9.30 PM, la Leicester Square Theatre, 6 Leicester Place, WC2H 7BX London, United Kingdom. Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul teatrului sau de oe roukmedia.com. Pe același site puteți găsi bilete și la alte evenimente.

Zumba cu Andrei Oșanu în Brent!

Andrei Oșanu revine la Londra, pe 4 noiembrie, pentru un eveniment plin de energie, voie bună, dans și distracție!

Pentru el Zumba Fitness înseamnă mai mult decât un sport, mai mult decât o modalitate de a slăbi! Prin Zumba, el transmite bucuria de a trăi, de a dansa pe toate genurile de muzică!

Puteți avea parte de toate acestea pe 4 noiembrie, de la 1:00 PM, la Sudbury Primary School, Watford Road, HA03EY Wembley, Brent.

Bilete pe www.tickettailor.com.

Tot pe 4 noiembrie Romanians Are Coming! În limuzine, dar cu restanțe la chirie ei vă invită la comedie.

Bilete se pot cumpăra de aici.

Delia vine la Londra cu Acadelia

Delia revine toamna aceasta cu un show memorabil – ACADELIA. Conținutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la regim. Show-ul poate conține urme de ironie, dulceață de zmeură și niște sâmburi de adevăr. Dacă manifestați alergie la cele menționate mai sus, vă rugăm adresați-vă medicului dumneavoastră. Acest show este recomandat atât sănătății dumneavoastră psihice, cât și vindecării anumitor afecțiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian și indicele glicemic extrem de scăzut. Pentru o mai bună desfășurare de forțe, încurajăm pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce.
CÂND? Pe 25 Noiembrie 2018, de la 6:30 PM!
UNDE? La Indigo at O2 Arena, Londra!

Meet and Greet Delia

Prezența în sală se face pe bază de bilet și acadele. Pentru a evita posibile neînțelegeri legate de audiența generală, vă rugăm să vă informați înainte cu privire la playlist-ului artistei… și mai ales cu privire la artistă în sine. Rebela Delia va pronunța „rămâi cu mă-ta” și „du-te-mă, baby!”. Concertul nu va fi cenzurat, ci doar glazurat! Minorii vaccinați și nevaccinați vor avea acces în sală doar cu acordul părinților.
Biletele se pot achiziţiona de pe roukmedia.com si site ul https://www.theo2.co.uk/do-more-at-the-o2/indigo-at-the-o2. De asemenea, există opțiunea achiziționării de bilete Meet and Greet Delia (doar de pe site ul roukmedia.com) Accesul la sesiunea de meet & greet cu Delia are un cost separat față de prețul de bilet pentru participare la concert. Este obligatoriu pentru accesul la sesiunea de meet & greet ca participanții să aibă ahiziționat și un bilet la concertul Acadelia. Pe lângă accesul la meet & greet cumpărătorii acestei categorii de preț primesc și un CD, Tricou ACADELIA Limited Edition și poză cu autograf. roukmedia.com  puteți găsi bilete și la alte evenimente.

Gabriela Iordan

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending