Connect with us

Caleidoscop

Tot mai multe vedete din România își trimit copiii la studii în Marea Britanie

Published

on

Tot mai multe vedete din România își trimit copiii la studii în Marea Britanie. Prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Antena 1, Andreea Berecleanu și-a dorit ca fiica sa, Eva, să beneficieze de o educație cât mai bună, astfel că a mutat-o de la o școală de stat în sistemul privat, după care a trimis-o să studieze la Londra.

La emisiunea Agenția VIP, de la postul de televiziune Antena Stars, Andreea Berecleanu a explicat care a fost motivul pentru care a decis ca fiica sa să meargă să studieze în străinătate, potrivit Libertatea.

„Prioritari copiii sunt pentru mine… Am luat o decizie foarte rapidă. Am hotărât împreună, de comun acord, în clasa a şasea am mutat-o pe Eva din sistemul de stat în sistemul privat. În ultimii doi ani de liceu am hotărât că este mai bine ca ea să fie îndrumată de către profesorii din Marea Britanie. Ultimii doi ani de liceu o să îi facă acolo pentru că oricum acolo va urma universitatea. Vorbeşte foarte bine limba engleză. Eva are 17 ani. Este foarte responsabilă, este matură. Sper ca Londra să o ajute să descopere altfel de lumi, altfel de oameni”, a afirmat Andreea Berecleanu.

Vedeta a dezvăluit și cum a reacționat Eva în momentul în care a văzut camera mică de cămin și a constatat că nu are loc să-și pună hainele.

„Ea a amuţit. I-am zis că are atitudine, e frumoasă, e slabă, nu are nevoie de haine. Nu a mers! A stat puţin pe gânduri. Am scos toate hainele din valize, le-am pus pe pat, am avut nişte discuţii şi am început să-i aşez hainele, să-i explic cum să le așeze ca să aibă loc. Am cumpărat nişte cutii şi am rezolvat problema”, a mai spus Andreea.

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending