Connect with us

DIVERTISMENT

Ce zodii au astăzi surprize plăcute, poate chiar primesc daruri! Zodiacul cu o sută patruzeci și patru de zodii. Horoscop

Published

on

Horoscop ŞOBOLAN-BERBEC Cele două semne zodiacale dau nativului agresivitate, aroganţă şi spirit de competiţie. Afacerile speculative, sportul, comerţul sunt domeniile lui preferate. În adîncul sufletului este urmărit tot timpul de spectrul falimentului, al nerealizării, al pierderii concursului, de aceea este tot timpul grăbit şi în mişcare, ceea ce poate duce la confuzie. Cînd este admirat (linguşit) subiectul devine generos şi filantropic – este un binefăcător care preferă să nu rămînă anonim.
Horoscop Pe 13 noiembrie s-au născut fericitul Augustin, Pelagius, Robert Louis Stevenson, John Hammond, Whoopi Goldberg, Ioana Crăciunescu, Gheorghe Mulţescu, Ştefan Covaci, Teodora Ungureanu.

Horoscop Pe 13 noiembrie este sărbătoare mare, cu cruce neagră în calendarul creștin-ortodox, fiind pomenit Sf. Ier. Ioan Gură de Aur, arhiepiscopul Constantinopolului. Și Sf. Damaschin. În „Kalendar” este Mărtinul cel Mare, Ziua Lupului, Gădinetele.
Un gromovnic de secol XVIII, aflat în biblioteca familiei spune, cu litere chirilice: „Apăi ce gospodar nu s-a întocmit cu cele ale casei, ale gurii şi ale vitelor până la Martinul cel Mare, acela se numeşte leneş şi va muri de foame şi frig în iarna ce va să vie”.

Fiecare doarme cum își așterne, eu m-am pregătit de o iarnă medie, cu temperaturi mai scăzute de la mijlocul lui ianuarie și până în primele zile ale lui martie.
Dar nu despre vreme, ci despre altceva doream să vă povestesc, dragi lupi, padawani și hobbiți.

Acest altceva se numește ”Zodiacul cu o sută patruzeci și patru de zodii”!

Sînt multe sisteme astrologice zodiacale în lume: caldeean, chinezesc, indian, polinezian, mayaş, aztec etc.

Tendinţa actuală, după cum a reieșit din mai multe comunicări de pe ”Dimineața Astrologilor” este să se compare, să se modifice, să se integreze toate zodiacele existente într-o mare şi complexă operă. Unii amestecă și numerologia, runele, tarotul, dar este puțin cam prea mult! Aşa se crede că s-ar surprinde cît mai multe din complexele caracteristici ale tipului uman – ale legăturii Macrocosmosului cu Microcosmosul.

O bună compatibilitate, din punct de vedere al ciclurilor, o oferă zodiacele caldeean şi chinezesc, primul avînd perioada de un an, cel de al doilea de doisprezece ani.
Încercări de a “integra” cele două zodiace s-au făcut mai multe în decursul timpului.

Americanii cred că o reuşită în acest domeniu a înregistrat-o Suzanne White, o frumoasă americană, la vremea ei (fost manechin), acum și ea o bunicuță, dar care a izbutit să combine cele două zodiace, cel tradiţional european (caldeean) cu cel chinezesc, rezultînd – o sută patruzeci şi patru de zodii.

Iată, de exemplu, câteva zodii din Noul Zodiac, cum l-a botezat Suzanne White, combinațiile de început, ale Berbecului, în interpretarea subsemnatului:

1. ŞOBOLAN-BERBEC
Cele două semne zodiacale dau nativului agresivitate, aroganţă şi spirit de competiţie. Afacerile speculative, sportul, comerţul sînt domeniile lui preferate. În adîncul sufletului este urmărit tot timpul de spectrul falimentului, al nerealizării, al pierderii concursului, de aceea este tot timpul grăbit şi în mişcare, ceea ce poate duce la confuzie. Cînd este admirat (linguşit) subiectul devine generos şi filantrop – este un binefăcător care preferă să nu rămînă anonim.

2. BIVOL-BERBEC

Berbecul din anul Bivolului este mai lent, mai gînditor, mai reflexiv. Energia nativului este mai bine îndrumată, rezultatele sînt mai bune. Nativul, cu toate că este bine intenţionat, este deosebit de încăpăţînat şi în general nu va ceda nici în faţa unor probe evidente, că nu are dreptate. Munceşte mult şi bine, însă îşi oferă mici pauze “de gîndire”. Atît agricultura cît şi industria sînt domenii vaste pentru realizarea subiectului.

3. TIGRU-BERBEC

O combinaţie de o rară violenţă. Nativul este foarte energic, încăpăţînat, gata oricînd să înceapă o activitate într-un nou domeniu. Nu regretă niciodată, părînd că nu este jenat în nici o situaţie. O carieră militară, de explorator i se potriveşte cel mai bine. Subiectul este imprevizibil atît în profesie, cît şi în dragoste.
4. PISICA-BERBEC

Pisica este considerată ca fiind, din punctul de vedere al elementelor, “lemn negativ”, iar Berbecul “foc pozitiv”. Această situaţie duce la contradicţii în manifestările nativului. Este însă de o energie fără margini. În tinereţe va fi atras de artă, de viaţa boemă, de pasiuni arzătoare. Mai tîrziu, dacă va avea succes în afaceri, se va îndrepta spre carierele metafizice care par a i se potrivi mai bine. Privit superficial, nativul pare hiperactiv, din cauza agitaţiei sale. Este de un mare altruism. Orice solicitare de ajutor face să pună totul în slujba scopului de a da asistenţa cerută, chiar să coboare ritmul activităţii sale la un nivel mai scăzut, ca să poată să dea ajutor.

5. DRAGON-BERBEC

Nativul din zodia Berbecului născut în anul Dragonului este mai sensibil, relaţiile umane fiind importante pentru el. Este plin de vitalitate şi de căldură sufletească. Obstacolele şi adversarii, cu toate că în fondul interior îl întristează, nu sînt decît prilejuri de a-şi arăta calităţile. Cei din jur notează o oarecare asprime în comportarea lui; din această cauză, ca şi din cauza invidiei, are dificultăţi în a-şi face prieteni.

6. ŞARPE-BERBEC
Amîndouă semnele fiind de foc, personalitatea subiectului este o împletire între încetineala, filozofia şi gustul pentru lux al Şarpelui cu energia, vitalitatea şi impulsivitatea Berbecului. Această personalitate dublă, în urma unei educaţii solide şi bine îndrumate, permite subiectului să se afirme şi să aibă succes în domeniile în care acţionează. Dacă latura agresivă a nativului îi dă timp de reflecţii laturii analitice a personalităţii, rezultă o structură optimă pentru avocatură, religie, cercetare în ştiinţă.

7. CAL-BERBEC

Din nou un dublu semn de foc. Nativul are o creativitate vulcanică – proiecte şi idei vor ţîşni literalmente din mintea lui. Este violent – furiile lui sînt teribile, febrile şi frecvente. Fiind sentimental, renunţă însă destul de repede la ceartă. Are o bună evaluare a realităţilor cotidiene. Poate rezolva aproape orice sarcină cu eficienţă şi profesionalism. Este nerăbdător; după o “cădere” are capacitatea de a se mobiliza şi a începe o nouă acţiune, în bune condiţii. Cînd evenimentele sînt în favoarea lui, este drăguţ şi plin de bună-voie.

Nu îşi recunoaşte niciodată greşelile, dînd vina pe lipsa de noroc, condiţii nefavorabile, lipsa de ajutor a colegilor etc.

8. CAPRA-BERBEC

Un alt tip de persoană, mai puţin agresivă. Capra, cum spun vietnamezii este “micul foc”, de aceea violenţa Berbecului se manifestă pe o scară mai redusă. Influenţa semnului Caprei îndulceşte pornirile belicoase ale Berbecului. În general muzica şi arta îl fac rezonabil, de altfel sînt domeniile în care se poate afirma profesional. Nu este indicat pentru o carieră militară sau politică. Confruntările la care participă sînt cele din domeniul abstract; este dezarmat însă în viaţa cotidiană şi nu poate susţine o discuţie contradictorie, care degenerează adesea în ceartă.

9. MAIMUŢA-BERBEC

Combinaţia aceasta de foc şi metal face ca nativul să aibă o voinţă de fier şi nervi de oţel. Nativul începe mai multe acţiuni în acelaşi timp şi le derulează cu sînge rece, luciditate şi prevedere. Nu lasă ca o situaţie să se dezvolte împotriva lui, intervenind imediat. În cazul unui individ submediu, acţiunile suferă de confuzie şi lipsă de finalizare.
10. COCOŞ-BERBEC

Cele două elemente, foc – Berbec şi metal – Cocoş, se combină în mod fericit rezultînd o personalitate puternică, o afirmare plenară a eului. Sigur, situaţia nu este prea fericită pentru cei din jur pentru că un Berbec-Cocoş nu este nici blînd, nici dulce. Nativul este tot timpul ocupat – misiunea lui în lumea asta este să facă ceva.

Este entuziast în afacerile amoroase, dar uneori dă dovadă de naivitate. Sexul ocupă un loc important în viaţa lui. Natura îl fascinează şi îi oferă suportul necesar pentru a recupera cînd este obosit sau în criză. Are umor şi reuşeşete să nu plictisească.

11. CÂINE-BERBEC

Nativul este un cruciat care se simte bine numai în bătălii, fie că este o bătălie pentru drepturile omului, sau pentru favorurile persoanei iubite. Are calităţi incontestabile pentru meseria de militar profesionist. Riscă însă prea mult şi acţionează înainte de a se gîndi. Îndrăzneala sa se bazează mai mult pe importanţa misiunii pe care o are de îndeplinit, decît pe calităţile şi abilitatea sa de luptător.

12. PORC-BERBEC

Judecaţile tăioase şi concluziile pripite sînt laturile mai puţin plăcute ale caracterului său. Se pare că este mai norocos decît Berbecii născuţi în alţi ani. Domeniile de afirmare sînt toate ramurile artei; nu excelează, nu devine un conducător de şcoală artistică sau un artist de geniu, dar reuşeşte să obţină protecţia unui mecena sau să-şi vîndă bine tablourile, sau sculpturile.

În cazul în care îşi alege altă meserie, va da dovadă în activitatea sa de abilitate – în orice caz are un hobby artistic.

Am primit multă corespondență de la domniile voastre, în legătură cu manualul meu de astrologie scris acum 30 de ani. L-am scris repede și cu spor, era manualul care urma să mă ajute în predarea astrologiei. Din februarie 1990 am ținut cursuri de astrologie la Casa Studenților și la Facultatea de Fizică de la Măgurele. La vârf cursurile mele erau urmărite de mai mult de o mie de persoane. Dacă îmi amintesc bine Neti Sandu a fost studenta mea și alte multe personalități. În toamna anului 1990 s-a înregistrat la Tribunal ”Asociația Astrologilor din România”, cred că de Sandu Ciuceanu și de Cornel Necșulescu, nu mai știu exact…

Comandamentele profesiei, încă mai eram diplomat și lucrător de comerț exterior, m-au ținut mult timp peste hotare. Locul meu a fost luat de două persoane de excepție, Elena Manea și Irina Predeanu. D-na Elena Manea și-a dat doctoratul în biologie și cu o temă secundară de astrologie medicală, Irina Predeanu avea deja două doctorate și o reputație excelentă, foarte bine stabilită în străinătate. Apoi totul a devenit de neînțeles pentru mine, revenit în țară în anul 1996, cu o diaree de astroloage pe care nu le pregătisem eu, nici altcineva, oricine pretindea că este astrolog… Să fi fost cererea și oferta
? Bună întrebare!
Extrasele de mai sus, cele 144 de zodii, sunt din cartea mea de sertar, pe care nu am reușit să o public atunci, acum aproape 30 de ani, cu toate că am încercat de trei ori. Ceva se opunea publicării cărții mele!
Mi-ați scris mulți, multe lucruri, dragii mei lupi, padawani și hobbiți. Unii cer cu insistență cartea și oferă sume mari pentru varianta electronică, alții se oferă să participe la cheltuielile de editare-publicare, ce mai, m-am simțit copleșit și emoționat de sprijinul și prețuirea domniilor voastre!

Dar, nu a fost să fie! Am refuzat pe toată lumea, care mi-a scris, sper că în termeni civilizați, cu politețe, să nu vă supărați! Când am vrut, nu s-a putut! Acum nu mai mă gândesc să public cărți, nu mai am timp și nici energie pentru așa ceva. Am alte priorități.

Mai am ceva să vă spun… ce zodii o să aibă astăzi suprize plăcute și chiar daruri. Berbecul și Scorpionul, pentru unii Scorpioni este ziua de naștere, așa că o să primescă, oricum, daruri!

Sperând din tot sufletul că mâine este, pentru toată lumea, o altă zi!
BERBEC Dimineaţa ai o veste bună, o surpriză pentru tine, dar pe seară poţi să întâlneşti o opoziţie din parte celor apropiaţi. Ideile tale energice nu sunt foarte populare. Poate că ai exagerat un pic, mai gândeşte-te! Evită, astăzi, discuţiile cu membrii familiei, cu anturajul foarte apropiat sau cu partenerii de afaceri asupra proprietatilor comune. Dacă ai vreo idee, pune-o in aplicare fără multe consultări şi discuţii sterile. Pe de altă parte apare un aspect malefic, o cuadratura, dar se poate să fie doar o influenta negativa generala, o perioada mai neconfortabila care se intinde pe cateva zile, o indispozitie ca sa zicem asa, si mai putin o problemă, un necaz concentrat.

TAUR Există un procent de încăpăţânare în caracterul tău, dar astăzi trebuie să fii mai flexibil, încercă să convingi anturajul prin paşi mici, fără exagerări, încet, pe rând, dar sigur! Nu eşti deloc mulţumit! Dar, deloc… dacă eşti întrebat de motivul nemulţumirii tale, nu ştii ce să răspunzi. Eşti nemulţumit fundamental și genetic, prin definiţie!

GEMENI Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă iar tu te simţi bine, poate pentru că ai renunţat la ironii şi la vorbăria fără rost. Creezi armonie în jurul tau şi de aceea eşti admirat de anturaj! Astăzi, comunicarea suferă. Aspecte favorabile afacerilor şi deciziilor importante. De asemenea o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul realizărilor. Realizări pe care îţi place să le exgerezi, oricum, în lumea asta rea nimeni nu o să te laude! Decât cei care chiar ţin la tine!

RAC Informaţiile primite, poate din presă, au o latură economică şi una sentimentală, depinde numai de tine să analizezi foloasele care te avantajează. Însă, nu amesteca plăcutul cu utilul! Profesional treburile par să meargă ceva mai bine, dacă nu ai fi tot timpul fascinat de găsirea formulei care să te umple de bani. Frustrarea asta permanentă te impiedică să fii fericit şi să te bucuri de micile momente delicioase care formează starea de bine, cotidianul nostru cel balcanic.

LEU Astăzi dedică ziua planurilor de viitor, fie că este vorba despre sărbători, dar mai ales, după veştile bune primite, trebuie neapărat să-ţi faci proiecte în ce direcţie o ia cariera ta! Evită imprumuturile de bani, nu juca la jocurile de noroc – în această perioadă eşti sănătos dar nu şi norocos. Poţi face mici schimbări, acasă şi la serviciu, mici îmbunătăţiri pe bani puţini. Primeşti ajutorul solicitat de la rude şi prieteni.

FECIOARĂ Vrei sa pari mai tare şi mai important decât eşti. Este foarte bine, pentru că aparenţele contează, dar nu ţi-ai ales bine momentul! Marţi, 13, este o zi densă şi fără avantaje pentru tine. În Spania se spune că este și păguboasă. Informaţiile contradictorii pe care le primeşti astăzi îţi crează unele probleme. Aşa ca ai ce rezolva! Perioada zilei de astăzi te ajută să te înţelegeţi mai bine cu cei apropiaţi. O veste din presă pare să te influenţează mult. Vezi să nu fie ”fake news”! Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil.

BALANŢĂ Domeniile favorizate sunt cele ale familiei, relatiilor sentimentale, cele defavorizate privesc sectorul financiar, banii. Vorba proverbului: cine are noroc la dragoste, nu are noroc la bani! Lasa motoarele mai incet, esti foarte stresat și nu te odihnesti suficient din cauza grijilor. Mai lasa grijile şi in seama altora. Banii vin şi se duc, asta este soarta lor, dar sănătatea ta nu are preţ.

SCORPION Ai ceva de sărbătorit, stelele au fost bune cu tine, așa că s-au hotărît să pună capăt unei etape de efort şi-ti îndrumă paşii, mai spre seară, spre un loc unde te vei distra foarte bine! Poate este ziua ta de naştere, poate nu, dar oricum este în plaja de două săptămâni. Astăzi îti place mult să povesteşti amintiri celor din jur. Este o zi propice pentru rememorarea lucrurilor vesele, certe, benefice, pentru că ai mare nevoie de certitudini.

SĂGETĂTOR Eşti avantajat în relaţiile umane. Dacă ai de negociat, bănci, leasing etc. dar şi relaţii sentimentale atunci azi trebuie să îndrăzneşti, să insişti. Norocul este de partea îndrăzneţilor! Incepi ziua cu greutate si o sa tragi de tine toata perioada, pentru ca ai de facut niste comisioane familiale sau personale. Care nu iti fac nici o placere… cum ar fi, de exemplu, să duci la fisc tot felul de hârtii aiurea ca să-ţi ia banii munciţi! Dedică ziua rezolvării problemelor importante, însă nu forţa în rezolvarea rapidă a unor situaţii. Lasă timpul să lucreze!

CAPRICORN Poţi să rezolvi problemele profesionale sau sentimentale fără să te laşi intimidat sau deranjat de bruiajul cotidian. Siguranţa personală este scopul tău în viaţă, eşti un supravieţuitor! O zi inspirată, mai ales pentru promovarea intereselor personale. Evită să amesteci lucrurile. Sfaturile bune duc la rezultate bune. Sprijină-te pe prieteni. Un prieten, la rândul său, îţi solicită ajutorul. Un eveniment îţi reţine atenţia. Analiza ta este încă o dată justă, trebuie să-i dai curs, aşteaptă, însă, momentul favorabil.

VĂRSĂTOR O zi cam monotonă de genul celor de care mai târziu nu-ţi mai aduci aminte. Nu-ţi adormi vigilinţa, sau ţi se poate întâmpla ceva de care să-ţi aduci aminte foarte mult timp! Fii prudent! Cineva iti exploateaza buna credinţă prefăcandu-se foarte neajutorat. Nu este de loc asa, nu te lasa pacalit, viitorul iti va demonstara asta! Nu te simti in stare sa spui un anumit adevar şi sa scapi de presiune. Daca nu te hotarasti mai repede, o sa ai probleme şi nu cu vremea, ci cu vremurile!

PEŞTI Nu prea ai spor, orice ai face. Oferă-ţi o pauză. Poate la o prăjitură, cu o prietenă, poate la sală. Seară plăcută, poate la un film nou, poate acasă la o vorbă cu familia sau prietenii. Ca esti un tip de treaba s-a constatat de mult. Desi planeaza aupra ta un usor aer de neincredere. Ar fi cazul astăzi sa dovedesti ceea ce poti! Sigur, în domeniul relaţiilor umane. Nu uita că mai ales acum, mai mult ca niciodată, loialitatea este calitatea cea mai apreciată. Nu dezamăgi!

horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop
Source : https://evz.ro/horoscop-ce-zodii-au-astazi.html?v=347635&page=1

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending